9 عادت ساده که وجه تمایز فقیر و ثروتمند هستند
عوامل مختلفی بر سفر مالی افراد تأثیر می گذارد، از جمله تحصیل، فرصت های شغلی، هزینه های زندگی و دسترسی به منابع. سابقه خانوادگی و ثروت ارثی نیز بر نقطه شروع مالی فرد تأثیر می گذارد. این عناصر به ماهیت پیچیده شرایط مالی یک فرد کمک می کنند.
با این حال، تحقیقات همچنین عادات روزمره را در میان افرادی که ثروت ایجاد کرده اند، شناسایی کرده است، مانند اولویت دادن به پس انداز و سرمایه گذاری، حفظ بودجه، به حداقل رساندن بدهی با بهره بالا، پیگیری یادگیری مستمر، تعیین اهداف مالی روشن، و جستجوی راهنمایی های متخصص در صورت نیاز. اگرچه اتخاذ این عادات موفقیت اقتصادی را تضمین نمی کند، زیرا شرایط فردی ممکن است متفاوت باشد، درک این شیوه ها می تواند بینش های ارزشمندی را برای کسانی که به دنبال بهبود وضعیت مالی خود هستند ارائه دهد.
عادات مدیریت مالی
1. بودجه بندی و پیگیری هزینه ها
ثروتمندان احتمالاً از بودجه ای برای ردیابی دقیق مخارج خود استفاده می کنند. یک نظرسنجی نشان داد که 88 درصد از میلیونرها به یک بودجه پایبند هستند، در حالی که این رقم در کل جمعیت 41 درصد است. بودجه بندی باعث ایجاد آگاهی در مورد اینکه پول به کجا می رود را ایجاد می کند و به شناسایی مناطقی برای کاهش یا هدایت بیشتر به سمت پس انداز و سرمایه گذاری کمک می کند.
2. پس انداز و سرمایه گذاری
تحقیقات به طور مداوم نشان می دهد که افراد مرفه بخش بسیار بیشتری از درآمد خود را پس انداز می کنند. دادههای فدرال رزرو نشان میدهد که 10 درصد بالاترین درآمدها به طور متوسط 12 درصد پسانداز میکنند، در حالی که 20 درصد پایینتر فقط 2 درصد پسانداز میکنند. ثروتمندان همچنین زودتر و با شدت بیشتری در دارایی های متنوعی مانند سهام، املاک و مشاغل سرمایه گذاری می کنند.
3. اجتناب از بدهی پرهزینه
در حالی که استفاده از بدهی استراتژیک بین افراد ثروتمند مشترک است، آنها تمایل دارند تا حد امکان از بدهی های مصرف کننده با بهره بالا دوری کنند. تنها حدود 5 درصد از میلیونرها دارای موجودی کارت اعتباری ماه به ماه هستند، در مقایسه با تقریباً نیمی از عموم مردم. به حداقل رساندن پرداخت بهره، پول بیشتری را برای ایجاد ثروت در دسترس می گذارد.
آموزش و پرورش مهارت
4. همیشه به یادگیری ادامه دهید
ادامه یادگیری در طول زندگی اولویت اصلی اکثر افراد ثروتمند است. نزدیک به 9 نفر از هر 10 نفر مرفه حداقل 30 دقیقه در روز را برای آموزش خود، افزایش دانش و پیشرفت شغلی خود صرف مطالعه می کنند. یادگیری مادامالعمر منجر به مجموعه مهارتهای گستردهتر، پتانسیل درآمد بالاتر و انتخابهای مالی دقیقتر میشود.
5. به کارشناسان مراجعه کنید
جستجوی راهنمایی از مشاوران مالی، متخصصان مالیاتی، وکلا و سایر کارشناسان عادت دیگری است که در بین ثروتمندان رایج تر است. هفتاد درصد افراد مرفه با یک مشاور مالی کار می کنند، در حالی که این رقم تنها یک سوم جمعیت است. باز بودن برای مشاوره تخصصی اغلب منجر به تصمیم گیری های پولی آگاهانه تر می شود.
مدیریت زمان و بهره وری
6. خواب و مراقبت از خود مهم است
ذهنیت “برخیز و خرد کن” یک افسانه در مورد چگونگی زندگی ثروتمندان است. تحقیقات نشان می دهد که افراد مرفه به طور متوسط بیشتر از افراد با درآمد کمتر می خوابند. استراحت مناسب و مراقبت از سلامتی به بهره وری بالاتر در دراز مدت کمک می کند. فرسودگی شغلی دشمن ساختن ثروت است.
7. برنامه ریزی هدف گرا
افراد ثروتمند احتمالاً اهداف روشنی را تعیین می کنند و برای دستیابی به آنها برنامه ریزی می کنند. بیش از 80 درصد از میلیونرها گزارش می دهند که اهداف خاصی برای رسیدن به آن دارند، در حالی که تنها 10 درصد از آنهایی که در موقعیت های مالی وخیم هستند. در ذهن داشتن تصویر بزرگ به اولویت بندی زمان، هدایت تصمیمات روزانه و شکل گیری عادات مثبت کمک می کند.
عوامل اجتماعی و روانی
8. باور داشته باشید که می توانید رشد کنید
وقتی نوبت به دستیابی به موفقیت می رسد، طرز فکر مهم است. مطالعات روانشناسی نشان داده است که افرادی که معتقدند توانایی های خود را می توان از طریق فداکاری و سخت کوشی توسعه داد، تمایل به دستیابی به اهداف بیشتری دارند. این “ذهن رشد” در میان افراد موفق بیشتر رایج است و با موفقیت مالی مرتبط است.
9. شبکه خود را رشد دهید
افراد مرفه اغلب شبکه های اجتماعی گسترده تر و متنوع تری نسبت به افراد دارای ثروت کمتر دارند. یک دایره وسیع دسترسی بیشتری به دانش، فرصتها و منابعی را که باعث رشد مالی میشوند، فراهم میکند. ایجاد روابط واقعی در حوزههای مختلف میتواند جرقهای ایدههای جدید باشد و درهای موفقیت را باز کند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.